zoldgyongy.superwebaruhaz.huMatubo rivoli 14mm Light Pink Alabaster

14mm Light Pink Alabaster

Ár: 245 Ft (193 Ft + 27% ÁFA) / db
  RAKTáRON
14 mm átmérőjű Matubo rivoli Light Pink Alabaster színben.
Mennyiség (db):
Kosárba

Hasonló termékek

Szállítás

Magyar Posta Zrt., fizetés:banki utalás


A csomagokat ajánlottan adom fel. A postázás általában 430,- - 555,- Ft. A bankszámlaszámot, ahova a fizetendő összeget kell utalni, a visszaigazolással együtt kapja meg a vásárló a kalkulált postaköltséggel együtt.

Magyar Posta Zrt., fizetés:postautalvány


A megrendelt termékeket postán, rózsaszín csekken is van mód kifizetni. A megrendelés így hosszadalmasabb lehet, mivel az utalvány megérkezését követő munkanapon lehet legkorábban feladni. (kb. 2-5 munkanap számolható az utalvány megérkezésére) Az utalvány feladásáért a posta díjat számol fel! https://www.posta.hu/static/download/2016_tarifatabla_HU.pdf
 Postaköltség: Ingyenes

Személyesen


Pécsen, előre megbeszélt helyen és időben. Vagy a Citrom u. 8. alatt található Pécsi Aromaházban, nyitva tartási időben (H-P: 9:00-17:00).
 Postaköltség: Ingyenes

Magyar Posta Zrt.,utánvétes fizetés


A csomagokat ajánlottan adom fel. Díja a mindenkori postai díjszabásnak megfelelő, súlyarányos költség. Informálódni lehet a várható költségről itt: https://www.posta.hu/static/download/2016_tarifatabla_HU.pdf A postai utánvét költsége jelentősen megemelkedett!!! A várható költség a https://www.posta.hu/static/download/2016_tarifatabla_HU.pdf táblázatban található, kiszámításában segítek szívesen!
Vásárlói
értékelés »

 Kosár

Az Ön kosara üres.