Ceylon Light Yellow

Ár: 470 Ft (370 Ft + 27% ÁFA) / csomag Újdonság!
  0203
  RAKTáRON
  SZÁLLÍTÁS: 1-2 NAP
  SÚLY: 0.005 KG
Miyuki delica OFF WHITE AB 52
1 csomag 5g gyöngyöt tartalmaz, ez hozzávetőlegesen 1000 db.
Mennyiség (csomag):
Kosárba

Hasonló termékek

Szállítás

Magyar Posta Zrt., fizetés:banki utalás


A csomagokat ajánlottan adom fel. A postázás általában 430,- - 555,- Ft. A bankszámlaszámot, ahova a fizetendő összeget kell utalni, a visszaigazolással együtt kapja meg a vásárló a kalkulált postaköltséggel együtt.

Magyar Posta Zrt., fizetés:postautalvány


A megrendelt termékeket postán, rózsaszín csekken is van mód kifizetni. A megrendelés így hosszadalmasabb lehet, mivel az utalvány megérkezését követő munkanapon lehet legkorábban feladni. (kb. 2-5 munkanap számolható az utalvány megérkezésére) Az utalvány feladásáért a posta díjat számol fel! https://www.posta.hu/static/download/2016_tarifatabla_HU.pdf
 Postaköltség: Ingyenes

Személyesen


Pécsen, előre megbeszélt helyen és időben. Vagy a Citrom u. 8. alatt található Pécsi Aromaházban, nyitva tartási időben (H-P: 9:00-17:00).
 Postaköltség: Ingyenes

Magyar Posta Zrt.,utánvétes fizetés


A csomagokat ajánlottan adom fel. Díja a mindenkori postai díjszabásnak megfelelő, súlyarányos költség. Informálódni lehet a várható költségről itt: https://www.posta.hu/static/download/2016_tarifatabla_HU.pdf A postai utánvét költsége jelentősen megemelkedett!!! A várható költség a https://www.posta.hu/static/download/2016_tarifatabla_HU.pdf táblázatban található, kiszámításában segítek szívesen!
Vásárlói
értékelés »

 Kosár

Az Ön kosara üres.